torstai 20. maaliskuuta 2014

Alkulöpinät

Ensimmäinen postaus

Heissan! 
ihan aluksi pitää kyllä sanoa että tämä on ensimmäinen blogini ja olen vielä aivan ulalla blogin kirjoittelusta, blogin muokkailuista ja bloggaamisesta yleensäkkin. En edes seuraile hirveästi muiden blogeja josta olisin voinut ottaa mallia. 
Mutta miksi sitten tein oman blogin?
Minulla on ollut jo pitkään pientä mielenkiintoa luoda oma blogi jonka voisin luoda omanlaisekseni.

Toisekseen opiskelen audiovisuaalista kolmannella vuosikurssilla, ja koulutukseemme kuuluu muun muassa  nettisivujen luonti, ja sosiaalisen median tuntemus. Minua itseäni kumminkin on kiinostanut aina enemmän lähinnä video ja valokuvaaminen, ja vaikka olemme toki käynneet html juttuja nettisivujen luontia lävitse, mutta silti nämä jututeivät ole minulle vielä aivan auenneet.
Toivon että tämä bloggaaminen olisi opettavaista alaani ajatellen.


Olen eläinrakas ja se näkyy elämässäni kaikin tavoin.
Omistan kaksi kissaa, kanin, kaloja, tuliliskoja ja leopardigekkoja joista jälkimmäisiä kasvatan pienimuotoisesti. Aijemmin kirjoittelin ahkeraan facebookkiin lemmikkijuttujani ja minulle tuli mieleeni jossain vaiheessa ettei ehkä kaikkia kavereitani kiinosta kuulla yksityiskohtaisesti minkälaisia huonekasveja olen laittanut terraarioon kasvamaan tai montako tuliliskon poikasta viime viikolla on syntynyt.  Eli jatkossa siirrän eläinjuttuni tänne blogiin. 
 Täällä blogissa voitte seurata tosiaan terraarioprojekteja, sisustusjuttujani sekä gekkojen kasvatusprojektia kera kuvien!
Tämä ei ole mikään perus lifestyle blogi jossa kerron mitkä kengät ostin viimeviikolla tai missä vaatteissa kävin ulkona.  Toisinaan saatan kertoa myös omia kuulumisiani tai hankintojani mutta pääasiassa blogini tulee kertomaan havaintojani eläinten käyttäytymisistä ja vertailuja ruoista ja tarvikkeista. 
ps: tervetuloa blogiini! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti